top of page

Mus og Pen er flyttet hjemmefraNy arbejdsbase

Efter snart otte år med arbejdsplads i privaten, er det tid for Mus og Pen, Bureaunissen og mig at flytte hjemmefra. Jeg er så heldig at være flyttet sammen med tre selvstændige gutter, som jeg ikke er et øjeblik i tvivl om, vil bringe en masse nyt ind i min hverdag og inspirere mig på helt nye måder. Henrik, selvstændig revisor og nær ven, Mark, selvstændig grafiker og gammel ven, og Malik, selvstændig SoMe-ekvilibrist, dronepilot og søn af Mark – de bliver alle tre en ny del af min hverdag, som jeg ser frem imod med stor glæde og forventning.

Ny hjemmeside og blog

Efter afslutningen på min gendannelsesrejse, trængte Out Of Office hjemmesiden til en opdatering, et nyt look og en ny prioritering af indhold. Den nye hjemmeside indeholder en omfattende beskrivelse af min rejse, fortalt i tekst og billeder, og samtidig er der en del, der er forsvundet fra hjemmesiden for at gøre den mere simpel og lettere at navigere rundt i.

Jeg har nydt at skrive indlæg på bloggen undervejs på rejsen, og vil fortsætte med at skrive indlæg, som forhåbentlig kan inspirere og motivere dig til en hverdag med mere eventyr – en hverdag, der ikke nødvendigvis følger den gængse opfattelse af 9-16 kontortider og skarp opdeling mellem arbejds- og fritidsliv.

Jeg håber I vil kigge ind på siden og lade jer inspirere – læse, betragte og forhåbentlig også drømme lidt. For drømme er så vigtige og vi er nødt til at tage dem alvorligt!

Det nye kontor er i drift allerede fra på mandag den 17. oktober. Vi har adresse på Hellebæk Klædefabrik med en fantastisk udsigt mod Øresund og Sofiero på den svenske side. Er du i nærheden så hold dig ikke tilbage for, at kigge ind til en snak og naturligvis en kop kaffe.
135 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comentários


Læs også

bottom of page