Persondatapolitik

 

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler og sikrer dine personoplysninger.

 

Dataansvarlig:

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Mus og Pen, CVR.nr. 15084073, Nørrevej 25, 3070 Snekkersten.

 

Formål:

Levering af vores produkter og tjenester. Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af vores produkter du har købt og til levering af tjenester du har tilmeldt dig (for eksempel nyhedsbrev). Endvidere anvendes personoplysninger til support i forbindelse med dine køb.

 

Kategorier af personoplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • E-mail

  • Telefonnummer

  • IP-adresse

  • Betalingsoplysninger

  • Købs-og betalingshistorik

 

Der behandles ingen personfølsomme oplysninger.

 

Behandlingsgrundlag:

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i.

  • Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse – for eksempel i henhold til regnskabsloven.

  • Nødvendig for forfølgelsen af Mus og Pens legitime interesse i at sende dig nyhedsbreve, foretage kreditvurdering og i øvrigt kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.

  • Hvis vi har et udtrykkeligt samtykke.

 

Modtagere:

Vi kan videregive dine personoplysninger til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed som for eksempel:

  • Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice

  • Leverancetjenester

  • Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester.

 

Opbevaring:

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er nævnt nedenfor:

  • I forbindelse med levering af vores produkter vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til Årsregnskabsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

  • Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne for eksempel i forbindelse med en retlig forpligtelse.

  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Konsekvenser ved behandlingen:

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af dine interesser og adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikation så relevant som muligt for dig.

 

Pligtmæssig information:

Følgende oplysninger er obligatoriske:

  • Navn

  • Adresse til levering

  • Betalingsinformation

 

Rettigheder:

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke (for eksempel hvis du har samtykket til at modtage nyhedsbrev), har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed som for eksempel Datatilsynet.

 

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mails eller SMS ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til bo@musogpen.dk

 

Ændringer:

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail hvis muligt. Det vil altid være den senest opdaterede version af vores persondatapolitik som er at finde på vores hjemmeside.

 

Sidst opdateret den 20.09.2021.