top of page

Palermo-kontor etableret


Set med cykelbriller en rimelig imponerende dag med i alt 24.000 højdemeter. Og pulsen endte også med at komme tæt på rød zone, da flyet blev næsten halvanden time forsinket i København. Så de 1:50 t jeg havde til flyskift i Venedig, blev til mit livs hurtigste flyskift … ud af fly, ind i terminalbus, gennem transferterminal, 7 min i kø, ud i terminalbus og derefter endte jeg i det fly der stod lige ved siden af det, jeg netop var ankommet i. Glad for at jeg kun rejser med håndbagage!Jeg er blevet etableret i mit værelse hos Francesca og hendes lettere psykotiske hund. Den sprang ud fra tredje sal sidste år, og har vist ikke helt været sig selv siden. Kontoret er på plads, der er lavet backup af dagens arbejde og jeg er gået ud for at finde noget mad. Det bliver ikke svært her i byen.Nu sidder jeg atter foran Teatro Massimo og drikker en fyraftensøl. Pånær fem dage, er det et år siden jeg sad her sidst. Temperaturen er fantastisk (nu 28, sidst 38), mylderet er det samme, Palermos energi lige smittende, og min verden er aldeles forandret. Men mon ikke Universet har en mening med det hele. Jeg tror ihvertfald Palermo er et godt sted at begynde at lede ♥️🇮🇹🙏🏻


Tutto passa! ❤️‍🩹
59 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page