top of page

Leftovers


Så er camperen tømt. Jeg blev alligevel lidt overrasket over, hvor meget jeg egentlig har slæbt rundt på undervejs. Det har taget det meste af dagen at få tømt alle skabe og gemmer, og vaskemaskinen har snurret lystigt hele dagen.


Mens jeg bar ind prøvede jeg at lave en bunke med de ting jeg overhovedet ikke har brugt. Og bunken er heldigvis lille. Der er både ting som har været i brug, men som jeg undervejs fandt ud af, at jeg godt kunne have undværet. Andre ting har ikke været i brug, da de var backup i tilfælde af nedbrud eller tyveri, så de ting ville jeg medbringe igen. Det er ligesom en forsikring man aldrig håber at skulle gøre brug af.


Mit gamle digitale spejlreflekskamera har jeg ikke brugt. Var med som backup, men ville jeg nok ikke tage med en anden gang. Fotostativet har jeg heller ikke fået brugt. Ej heller mine CMYK- og Pantone-farvebøger, men ville ikke rejse uden hvis jeg skulle arbejde. Reserve-computer er heldigvis heller ikke kommet i brug, og heller ikke reservedunken – men begge skulle med igen. Min store 27 tommer skærm har jeg brugt to gange i begyndelsen, men blev for besværligt at sætte op og pille ned hver dag. Drikkesystem til cykelrygsæk har jeg glemt alt om, at jeg havde med, og ekstra slanger er det heldigvis ikke blevet nødvendigt at gøre brug af. Pengebælte og momentnøgle har der ikke været brug for. Tørrestativet, som jeg fik af Heidis forældre i julegave, har jeg brugt et par gange, men brugte i stedet den lille tørresnor jeg fik i fødselsdagsgave – den har været genial, og længden på den passede nøjagtig mellem de to stænger til markisen. Min yogamåtte og kettlebell tog jeg med i håb om at jeg skulle finde ro til morgentræning på strandene ... har ikke brugt dem en eneste gang – det er som om man får rigeligt med coretræning af at kravle rundt inde i camperen i dagligdagen.


Så det tyder på, at jeg har pakket rimelig optimalt – alt andet jeg har haft med har været i brug. Måske lige med undtagelsen af piskeriset i køkkenskuffen ... men hvem tør rejse Europa rundt uden et piskeris? Jeg blev aldrig vejet ved nogle af de mange grænseovergange, men er sikker på at jeg har holdt mig under de 3.500 kg hele vejen – også når der har været besøg.93 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page