top of page

It's a wrap!


Så er mit jordiske gods pakket på to paller! Det er blevet vejet, stablet efter alle Tetris’ gyldne regler, wrappet i plast, dækket med pap og slutteligt wrappet igen med plast. Der er skrevet fragtbreve og printet labels, og booket afhentning til på fredag den 1. december. 11 dage senere skulle de gerne blive sat foran min hoveddør i Via Scavuzzo.


I alt 500 kg mix af keramik, Partners-spil, sandaler, cykeltøj, opslagstavle, kokkeknive, Tintin tegneseriehæfter, skibriller, cocktailglas, æbleskivepande, næsetrimmer, messinglysestager, skruemaskine og også en enkelt jernmaske fra Lombok.Tusind, TUSIND tak til Andrea og Martin, der har stillet lager, paller og pap til rådighed. Og tid, ikke mindst. Martin har været en uvurderlig hjælp i pakningen … mange kender nok Martins evner som keyboardspiller og vokal, når han og Kasper giver den på musikscenen i HotShot. Jeg har altid givet mine varmeste anbefalinger af Martin som popsanger, og skulle dét gå galt, så har han nu også en gylden fremtid som wrapper 😉


Samtidig også tak til Dennis for lån af bil med træk på i går, og særligt tak til Tobias og Brian fra Bike & Co, som lagde sidste kærlige servicehånd på min cykel, og pakkede den forsvarligt ned til rejsen sydpå. Jeg tvivler på, at jeg kan finde en cykelmekaniker på Sicilien med samme faglige passion som Tobias.


Den næste uges tid skal bruges på at indhente arbejde og gøre huset klar til aflevering. Reelt forlader jeg først Nørrevej den 29. december, men i mellemtiden flyver jeg til Sicilien for at tage imod de to paller, og så skal julen naturligvis også fejres - i Danmark. Så det føles som få sammenhængende dage, inden jeg sidst i december flyver til Canada, for at hoppe ind i det nye år sammen med Shelly - og jeg får således 6 timer mere ud af 2023 end ellers.


Næste blogopslag bliver fra Cianciana - forhåbentlig med to paller, der skal tømmes. Men mere om det i uge 50.84 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page