top of page

Honey – I'm home!


Så er jeg tilbage på bloggen! – og jeg er også kommet hjem igen. Ikke helt hjem, til Danmark, men til mit andet 'hjem', som generelt er Alperne, og i særdeleshed Livigno. I eftermiddags kørte jeg gennem den smalle tunnel, hvor trafikken stadig vender en gang hver halve time, da der kun er plads til biler i én retning. Herefter kørte jeg langs den opdæmmede sø, som i år indeholder betydelig mindre vand end jeg tidligere har oplevet, for så at nå frem til den skønne åbne dal i 1800 meters højde. Her er ligeså fantastisk som altid, men det kom bag på mig, at her er så mange campere. Jeg var heldig at få plads på én ud af de syv-otte camper- og campingpladser her er – ellers er alt booket. Og jeg kan kun blive her en nat, så i morgen skal jeg ud og lede efter et alternativ.


De seneste to en halv uge har jeg holdt ferie – både fra arbejde og blog. Det har været helt forrygende, og skønt at dele tid og oplevelser med først Nikolaj, Loke og Heidi i godt en uge, og derefter med Sebastian, Line og Heidi i yderligere en god uge. Alt dét kommer jeg tilbage til, for det pibler, grubler og knager i mit hoved med fortællinger, som jeg glæder mig til at få skrevet ned. Så du kan risikere at opleve en pludselig markant stigning i blogindlæg herfra over de næste dage. Men som med en god pose bolcher, så behøver du jo ikke spise dem alle på én gang, men kan også med fordel gemme til senere.


Både co-pilot og cabincrew er således taget hjem fra Venedig i går, og jeg er alene i cockpittet igen. Jeg bliver nogle dage her i Livigno for at få indhentet arbejde, få skrevet og forhåbentlig også få cyklet lidt her i min yndlings alpeby. Og allerede i midten af næste uge kører jeg til Como-søen for at hente det nye crew, som består af Frederik og Melanie, der allerede lander i Milano en gang i aften. Jeg GLÆDER mig til at se dem efter fire måneder!


Håber I alle er i fuld sving med at udleve sommereventyret, uanset om det foregår i hjemlige rammer, på farten, i udlandet eller som tilskuer fra sofaen til det gule eventyr der udspiller sig i Tour de France i disse dage.


Vi ses!

68 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page