top of page

De sidste praktikaliteter

Efter et par dage uden camperen i indkørslen, kunne jeg i går morges sætte mig på toget mod Viby Sjælland. En overraskende nem togtur, for en som mig, der lige kratter i overfladen af komfortzonen hver gang jeg sætter mig ind i et offentligt transportmiddel.Dagens første mål var Ofelia Auto-Teknik, som har hjulpet mig med at øge sikkerheden i camperen. Jeg har fået monteret en gas- og røgalarm, som kan advare ved brand, eller hvis der er en utæthed i gastilslutningerne. Den kan også detektere narkotiske stoffer, hvis nogen skulle forsøge at bedøve mig.


Steffen, som har stået for monteringen, understregede at han med vilje ikke har placeret sensorerne tæt på soveafdelingen, da han af erfaring ved, at større udslip af metangas i løbet af natten kan aktivere alarmen utilsigtet. Det er jeg sikker på, at jeg kommer til at sætte pris på.


Jeg har samtidig fået afsikret camperen for ubudne gæster når jeg ikke er hjemme. Det har været vigtigt for mig, at gøre så meget som muligt, for at sikre mine ting, specielt da jeg jo kommer til at køre rundt på de europæiske landeveje med hele min virksomhed om bord.


Så på indersiden af de to fordøre er der nu monteret Thule låse, så man, inden man forlader bilen ad skydedøren, kan låse de to døre forsvarligt indefra. Skydedør og bagdøre har hver fået en udvendig Thule skydelås, så det nu er både megabesværligt at komme ind i bilen, og også ud af bilen igen. Tror faktisk, at nemmeste adgang for uindbudte, nu er via et af de to tagvinduer.Fra Viby kørte jeg videre til Au2Tek/DC Scandinavia i Gadstrup, som tidligere har hjulpet med at proppe vellyd i camperen. Vi skulle have løst et lille teknisk problem med radioen, hvor bilens stop/start-funktion får radioen til at gå ud og genstarte. Jeg er altid benovet over den varme modtagelse man får hos DC Scandinavia, og det der skulle have været et hurtigt møde omkring markedsføring og indhold til deres hjemmeside, blev til et tre timers langt besøg med lige dele business- og smalltalk. Præcis som jeg bedst kan lide møder!


Jeg har fået bagagerummet fyldt med spændende sager, som jeg nok skal komme ind på senere, når turen er igang. Der er masser af gadgets og praktiske løsninger, som både er anvendelige i hverdagen eller hvis man skulle få den idé, at køre rundt alene i en camper i fem måneder.Nu er jeg ved at være så tæt på afrejsen, at jeg begynder at overveje hvilke bukser der skal lægges til side efter vask, og der er faktisk få ting tilbage på mine to-do-lister. I weekenden laver jeg en prøvepakning af bilen, så jeg i begyndelsen af næste uge kan få den vejet, og få en fornemmelse af hvor meget frivægt jeg har at gøre godt med. Det vender jeg også tilbage til.


Står du med et behov for ekstraordinære løsninger til din bil eller varevogn, så kan jeg på det varmeste anbefale de to nedenstående virksomheder. Når man handler med ildsjæle går man sjældent galt i byen!


——


Jeg har fået uvurderlig hjælp af:


Ofelia Autoteknik

Fabriksvænget 16 4130 Viby Sj. Tlf.: +45 40 75 25 94


DC Scandinavia A/S

Erhvervsparken 8b

4621 Gadstrup

Tlf.: +45 70 227 287

137 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page