top of page

Arrivederci!


Så er vi på farten igen - Mus og Pen og jeg. 🇮🇹

Fra i eftermiddag er kontoret flyttet til Palermos hektiske gader, og for en stund er roen på Klædefabrikken skiftet ud med støj, dufte og kaotisk syditaliensk byliv. Det bliver fantastisk at mærke sydens nerve, og igen bringe eventyret ind i arbejdsdagen. Det er et stort privilegie, at kunne passe mit arbejde hvorsomhelst. Et privilegie jeg sætter stor pris på.


Jeg ankommer til Sicilien næsten på årsdagen for mit besøg ifbm Out-of-Office turen i 2022. Ufatteligt så meget der kan ske på tolv måneder.


Turen har flere formål - at komme væk og finde tilbage, at nulstille mig selv og skifte mindset, og så måske sætte nogle frø så nye drømme kan opstå. Mere om det på bloggen, hvor du i løbet af weekenden kan læse om den lille bjergby Cianciana, som måske kan vise sig som en vigtig lille plet på mit fremtidige landkort. Hvem ved?


Ønsker dig en dejlig onsdag.


Tutto passa! ❤️‍🩹35 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

1 comentario


Invitado
22 jun 2023

Hej Bo, fedt at du gør dette og bruger din frihed, til at arbejder og opleve samtidig. Glæder mig til at følge med. Jeg selv tager på 3-4 camper trip til Nordkap til september. Besøger kunder hele vejen op igennem Sverige op til Kiruna og kører så det sidste stykke op til Nordkap. Bliver fedt God weekend Bh Jens

Me gusta

Læs også

bottom of page