top of page

Kiosken er åben!

Dørene til min lille Out of Office kiosk er slået op. Ambitionerne er begrænsede, men jeg håber du vil tage godt imod det lille udvalg af cykel- og roadtrip-relaterede ting, der er på hylderne.Min dygtige svigerdatter, Melanie Franck, tegner doodle-kunst på sin iPad. Tegningerne er grafisk simple og passer fantastisk ind i en moderne indretning med den enkle streg og det velafpassede farvevalg. Serien omfatter i første omgang tre illustrationer – en med mountainbike og to med Tour de France ikoner som bjergtrøjen og den gule førertrøje.

Der er flere illustrationer på tegnebrættet, så støt Melanie i hendes arbejde ved at bestille print ... det er en smart måde at få lidt cykelinspiration bragt ind i indretningen, og du kan bestille i enten A5, A4 eller A3 størrelse.

Når man drager på roadtrip i camper, er der én ting som bør stå allerøverst på huskelisten – det klassiske emaljekrus, som er nærmest uundværligt på ethvert eventyr. I kiosken kan du vælge mellem sort med stålkant eller hvid med sort kant ... begge er et musthave, og får med garanti din kaffe til at smage af mere eventyr, uanset om du er på farten eller hjemme på kontoret.


Prisen i kiosken er 119 kr. + 49 kr. i fragt, men lige nu kan du få det til kun 89 kr. + fragt, hvis du melder dig ind på hjemmesiden. Medlemskab er gratis og ganske uforpligtende, og sikrer at du modtager besked, hver gang der er nyt på bloggen, så du ikke går glip af nogle af rejseberetningerne fra min tur. Samtidig får du med jævne mellemrum nyhedsbrev direkte i din inbox.Det gode tilbud på emaljekrusene gælder frem til min afrejse den 21. marts 2022 – herefter kan krusene købes i Kiosken til normalpris.

Derudover er der en klassisk cykelcap på vej til hylderne, og jeg overvejer i øjeblikket om jeg skal sætte t-shirts i produktion. T-shirts vil kunne fås i to farver (gråblå og gråmeleret), og kun med 'Out of Office – Still at Work!' på brystet – ingen logoer eller andet. Kvaliteten er lækker og ikke 'reklame-t-shirt'-agtig, lavet i økologisk bomuld og et iøjnefaldende statement, når du er on-the-road eller arbejde uden for kontorets vægge.


Giv indlægget hér et hjerte, eller skriv en kommentar, hvis du kunne være interesseret i en t-shirt.


Du ønskes en eventyrlig weekend med masser af drømme!


49 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Комментарии


Læs også

bottom of page