top of page

Første arbejdsdag on the road

I går fik jeg indviet camperen, sådan for real. Kørte hjemmefra kl 6:45 i to graders frost. Ved den temperatur bemærker man, at kabinen er noget større end i en Aygo, og jeg fik først rigtig varmen omkring Nærum.

Netværksmøde kl 7:50, som desværre var præget af den allestedsnærværende coronasituation - faktisk havde alle meldt afbud pånær mødeleder Jan og mig selv. Så vi fik morgenbuffeten for os selv, drak en masse kaffe og fik en god snak om corona, livet som selvstændig, og om livet i al almindelighed. Jan er altid inspirerende at snakke med, men efter halvanden time besluttede vi at komme videre med arbejdsdagen. Jan fik en guidet rundvisning i camperen, og så kørte jeg ellers nordpå mod Lynge, hvor jeg havde et møde efter middag. Jeg ville bruge de tre timer til at arbejde i camperen, se hvordan det føltes og hvordan jeg bedst indretter mig. Til dét havde jeg brug for varme, og måtte ty til at ringe til en ven - Christian fra CampingParken i Herning, som altid er behjælpelig med gode råd. Han fandt hurtigt ud af at jeg ikke havde åbnet for gassen på flasken, så ikke mærkeligt at jeg ikke kunne få gang i varmen. Lidt røde kinder (ikke pga varme), men man bliver jo ikke 100-meter mester i camperlivet uden lidt hjælp hist og her.


I løbet af en lille halv time var bilen gennemvarm, og jeg kunne fordybe mig i arbejdet. Man arbejder faktisk ganske fint i camperen, og sidder man på passagerbænken er der tilmed varme i sæderne fra min 2000 watt inverter som er monteret under sædet. Dejligt en januar i Danmark - må se hvordan det føles i juli måned, når jeg sidder på Sicilien.

Men alt ok i forhold til at arbejde i camperen. I morgen venter den egentlige jomfrutur, hvor jeg og fire venner kører til Odsherred i to campere, cykler lidt mountainbike, slår lejr og lader røverhistorierne tage over. Mere om det senere …

70 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page