top of page
IMG_0617.jpeg

MEDLEMSSIDER

IMG_0567_edited.jpg

Tanke-stationen er dér hvor du kan tanke ny energi. Fylde op på de mentale depoter, og komme af med alt det skrald der måtte have hobet sig op undervejs. Det er hér du gerne må kigge i bakspejlet og reflektere over hvor du kom fra. Og hvor du vil hen. Måske skal du have vasket alle insekterne, der har sat sig fast på forruden, af, for på den måde bedre at kunne se ud og få et nyt syn på hvad der venter forrude. Spark lidt til dækkene, tjek at intet sidder løst, tag en velfortjent tænkepause og kig en gang på kortet, så du med fornyet energi igen kan sætte dig bag rattet og køre videre.

 

Et roadtrip eller en tur på mountainbiken kan sætte mange tanker igang. Tanke-stationen kan bruges til at komme af med tanker, idéer, observationer og refleksioner. Emnet er frit. Der er plads til alle tanker, blot du husker at holde den gode tone og respektere andres synspunkter.

Tankestationen kan bruges til at komme af med tanker, idéer, observationer og refleksioner. Emnet er frit.

IMG_2869_edited_edited.jpg

Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg altid elsket et rejse. Uanset om det var en smuttur til Helsingborg, den årlige skiferie eller en månedlang rejse i Indonesien, så får jeg kilder i maven så snart jeg står på færgedækket, i lufthavnen eller når skiboksen skal findes frem i garagen. Jeg er ramt af (eller velsignet med) en uudtømmelig udlængsel, som helst skal fodres et par gange om året.

 

Mit forestående 30 års jubilæum i Mus og Pen samt rejserestriktionerne i 2020 i forbindelse med Corona-pandemien, har sat gang i nogle tanker om hvordan jeg lever mit liv og hvad jeg ønsker at få ud af det. Drømmen om et månedlangt roadtrip har jeg haft siden jeg forlod gymnasiet, men drømmen om at blive selvstændig var dengang større end udlængslen.

Jeg er i dag så utrolig priviligeret, at jeg kan varetage mit arbejde hvorsomhelst, så nu skal det store roadtrip virkeliggøres – og Mus og Pen skal med.

bottom of page