top of page

Troede det var et no-go, men nu kører jeg Aygo

Opdateret: 17. dec. 2021

Nogle gange, hvis man vil have en drøm til at gå i opfyldelse og få ting til at ske, må man gøre noget aktivt! For at kunne realisere Mus og Pen Out of Office 2022 kræver det, at jeg anskaffer mig et køretøj jeg kan bo og arbejde i. Præcis hvilket mærke og model er ikke fastlagt endnu, men jeg drømmer om en VW California, da den ikke er større end at man kan komme rundt i storbyer og på snørklede bjergveje.For at dét kan blive virkelighed, har jeg skilt mig af med min lækre Volvo - den bedste bil jeg har haft til dato. Men også en benzinsluger og en dyr sag, der primært har prydet indkørslen de seneste 12 måneder under corona. Så nu er den solgt! – og jeg har købt mig et A-til-B køretøj, en lille Toyota Aygo, hvis side jeg aldrig har skelet til tidligere, men som allerede efter den første uge er blevet min lille nye øjesten. Den kan fragte mig derhen hvor jeg vil, og så har den også lidt luksus i form af navigation, bakkamera og hele to kopholdere. Og med plads til mountainbiken på taget, skal vi nok få et nært forhold til hinanden de næste 12-14 måneder, ind til rejsekøretøjet skal overtage dens plads.

20 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page