top of page

Planlægningen af MogPOoO2022

Forberedelserne til Mus og Pen Out of Office er i fuld gang. Og jeg er faktisk glad for at der stadig er mere end et år til afrejse. Der er nemlig en hel del løse ende der skal nå sammen før jeg kan drage afsted med ro i sindet.


Siden nytår har jeg arbejdet på hjemmesiden/bloggen, da den jo bliver krumtappen i min kommunikation både før og under turen. Og det er alligevel blevet en omfattende opgave, og en hulens masse små detaljer, der hele tiden skal finjusteres. Jeg glæder mig til at begynde at skrive ‘rigtigt’ på bloggen, når først turen går i gang. Er sikker på at der hurtigt bliver fyldt på af oplevelser, fakta, råd og inspiration, så det bliver et levende site at besøge.Derudover har jeg fået informeret mine faste kunder om turen og forsikret dem om, at deres opgaver er i sikre hænder og vil blive løst med den sædvanlige omhu og respekt for deadlines som altid. Ligesom familie og venner har mine kunder været utroligt positive, og jeg ser frem til at besøge en del af dem på deres fabrikker og afdelinger rundt omkring i Europa. Så snart efteråret er over os, kan jeg begynde at booke ind i mødekalenderen. Det bliver spændende – jeg har flere personer, som jeg er i daglig eller ugentlig kontakt med, men som jeg aldrig har mødt. Det bliver interessant at få sat ansigt på, og få et indblik i deres hverdag.


Og så er der selvfølgelig en masse praktisk, der skal gøres inden marts 2022 … jeg skal have afklaret de økonomiske forhold, både i forhold til bilen, men også skattemæssigt. Jeg skal snakke med forsikringsselskaber, og sikre mig at både jeg selv og Mus og Pen er ordentligt forsikret under hele turen. Jeg skal have styr på back-up-løsning, så alle mine opgaver bliver uploadet til min server hver eneste dag. Dét kræver en god, hurtig og stabil internetløsning, som jeg også skal have styr på – hvilket teleselskab kan mon løse det til en ordentlig pris?


Inden afrejse skal jeg også have sat flueben ved førstehjælpskursus. Jeg må med skam indrømme, at jeg aldrig har gennemført et sådan kursus, og med tre drengebørn er det mere held end forstand, at de alle er kommet helskindet gennem deres barndom. Men det er heldigvis lykkedes dem at blive voksne nu og de har det godt :)


Endelig skal jeg have styr på mit grej. Meget grej! Udover tøj og øvrige ‘almindelige’ rejseartikler, så skal jeg også have de primære kontorfunktioner med, jeg skal kunne lave mad, gøre rent, og også have fritid, som skal fyldes med cykling, vandring, badning, fotografering og så videre. Listen er lang … du kan finde den komplette liste over alt hvad jeg propper i bilen hér på siden. Listen bliver først uploadet når jeg drager afsted, for der kommer hele tiden mere til, noget bliver fjernet og ændret.

30 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også