top of page

Lun lørdag med overraskelser
Det er ikke altid lørdagen giver dig det, du havde regnet med. Da jeg ankom til Cianciana den 21. januar, lovede jeg mig selv, at jeg ville invitere mig selv på pizza lige så snart jeg havde en internetforbindelse oppe at køre. Nu har jeg været på øen i fire uger, og endnu ikke fået pizza. Det er jo ret usædvanligt her i Syditalien. Pizza hører sig ligesom til.


Men gæt hvad jeg skal have til aftensmad i aften! I dag har Massimo og hans medhjælper arbejdet mere end tre timer i huset. Den gamle antenne til internet på taget skulle udskiftes, og kablet udskiftes med fiberkabel, da det gamle havde taget skade af vand. Det har været et kæmpe arbejde at trække nye kabler rundt i hele huset. Heldigvis er kanalerne kablerne løber i forholdsvis nye, så det er gået nogenlunde smertefrit. Eller - lidt huller i væggen i stuen, som efterfølgende skal pudses op og males, men det går nok. Det der skulle have taget dem 30 minutter endte med at tage det meste af lørdagen.
Mens arbejdet står på, på alle husets tre etager samt taget, bliver jeg pludselig kaldt til hoveddøren. Det er politimesteren, som vil tale med mig. Skorstenen, eller aftrækket fra pille-ovnen, er tilsyneladende ikke lovlig, og skal føres længere op ad husets ydermur. Jeg tænker nogle i gaden har klaget over røgen fra aftrækket, som ved svag vind fylder den smalle gade. Og jeg har også tænkt over, at placeringen af aftrækket ikke er særlig praktisk når man skal tørre tøj på balkonen ovenover. Man kommer ihvertfald til at lugte lidt af sheltertur og bålmad. Så på mandag skal jeg have fat i nogen, der kan hjælpe mig med at få bragt dét i orden. Min planlagte cykeltur er så småt fordampet, så nu ser jeg bare frem til en aften med pizza, popcorn og måske det danske Melodi Grand Prix. I skrivende stund får jeg thumps up hver gang de kommer forbi mig i køkkenet, og der bliver også nynnet og sunget ind i mellem. Så det tyder på at alt går som det skal. Mon ikke jeg har en internetforbindelse inden solen går ned.


Ønsker jer alle en skøn lørdag.74 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

1 Comment


Ha ha den med de 30 minuter kender jeg.

Godt at du fik hilst på politimesteren,sjovt at der blev klaget efter at du købte huset.....

god søndag

Like

Læs også

bottom of page