top of page

Lækre Luxembourg


Allerede da jeg krydsede grænsen fra Belgien til Luxembourg i går, kunne jeg rent fysisk mærke forskel. Pludselig forsvandt bumpene, rystelserne, knirken og knagen, og vejene blev rent faktisk behagelige at køre på – også i en camper.


Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har været i Luxembourg før nu, men det bliver bestemt ikke sidste gang. For hvor er her fantastisk smukt! Smalle dale og kløfter, små idylliske landsbyer, skove og enge ... næsten som var det Kirsebærdalen fra Brødrene Løvehjerte. Her må jeg tilbage og bruge mere tid sammen med hende den lækre.


Efter lidt omkørsler på grund af vejarbejde, når jeg frem til en campingplads. Kunne ikke finde nogle camperpladser på ruten, og jeg har ellers holdt mig fra campingpladser, da de typisk er dyrere. Men ikke denne – slap med 11€ for en plads med adgang til bad, toilet, vaskerum mv. Regnen siler ned hele dagen, så er glad for at der er masser af arbejde, der kan holde mig beskæftiget.Tirsdag morgen regner det fortsat, og jeg forlader pladsen tidligt og kører mod Luxembourg by. Det er efterhånden ved at gå op for mig, at kombinationen autocamper og storbyoplevelser måske ikke er det man vil kalde perfect match. Sender Aygoen mange tanker mens jeg cirkler rundt i byen i søgen efter en stor nok p-plads. Jeg har investeret i Garmins finde Campervan GPS, som er specielt lavet til campervans ... så vi, hende Miss Garmin og jeg, ender med at have et gevaldigt skænderi, da hun gentagne gange insisteret på at guide mig hen til en p-kælder med max højde på 2,2 meter. På den igen, Garmin.


Det lykkes at finde en plads en lille kilometer fra centrum, og jeg får gået en lang tur i den hyggelige by. Igen er vejret ikke til at sidde på en fortovscafé og se verden passere, så jeg nøjes med en latte macciato indendørs. På tilbagevejen kommer jeg gennem en park, hvor der skiltes med børnelokkere – underligt!?Den travle start på turen er ved at være ovre, heldigvis. Kan godt se nu, at jeg har været lige optimistisk nok mht hvad jeg skulle nå på de første tre uger, og at se Belgien og Luxembourg på tre dage er lige presset nok. I morgen skal jeg til møde med L'Oréal på deres fabrik her i Karlsruhe, hvor jeg i samme anledning har booket mig ind på et lille hotel tæt på. Jeg glæder mig til at møde teamet hernede – nogle af dem har jeg arbejdet sammen med i 12-13 år, men aldrig snakket med eller mødt. Så det bliver spændende, både at se folk, og at se hvor mine artworks ender når de bliver sendt til tryk.


Efter mødet kan der forhåbentlig falde lidt ro på – det trænger jeg til :)


Godnat herfra Karlsruhe
86 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comentarios


Læs også

bottom of page