top of page

Fik du støttet Dus Med Livet?


Jeg håber du har haft glæde af, at følge med på min gendannelsesrejse rundt i Europa de seneste fem måneder. Som du måske ved, har jeg undervejs samlet penge ind til foreningen Dus Med Livet – en nystartet forening, der har til formål at hjælpe, motivere og støtte alle med skjulte sygdomme. Skjulte sygdomme (og følgesygdomme) er der mange af, og flere er ramt end man lige forestiller sig. Når man også indberegner pårørende bliver antallet endnu større. Så behovet for en forening er stort.


Alle billeder, historier, tekster og opslag jeg har lavet undervejs, har du kunnet få del i helt gratis. Så nu håber jeg, du måske vil hjælpe med at få vores forening godt fra start, ved at betale et lille beløb for oplevelserne.


Turen er jo slut, så beløbene for støtte er dermed fastlagt, og kan ikke ændre sig:


Støt med 10 øre pr. kilometer jeg cyklede på MTB = 92,30 kr.

Støt med 2,5 øre pr. højdemeter jeg cyklede på MTB = 350,88 kr.

Støt med 10 øre pr. kilometer jeg kørte i camperen = 1.811,20 kr.

Jeg lukker for støtte den 1. september, så der er stadig god tid til at give din tilkendegivelse – enten blot send mig en email, besked eller ring på tlf., eller du kan udfylde tilmeldingsblanketten hér på hjemmesiden:


Jeg har ikke fået cyklet så meget på rejsen, som jeg havde forventet, så beløbene er ikke store – men jeg kan forsikre dig om, at de vil gøre nytte i foreningens kasse, så vi kan komme igang med at hjælpe.


GIVEAWAY!

De første 10 nye støtter, får et Out Of Office emaljekrus i valgfri farve (hvid eller sort). Der er garanti for, at din kaffe kommer til at smage mere af eventyr!
På forhånd tak!

kh Bo

76 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Endelig!

Comments


Læs også

bottom of page